Taalla on nyt ollut tooooosi kuuma, mut yolla vielakin aika viileeta. Tanaan kaytiin toisessa kaupungissa ezulwinissa taxilla... mitas me rikkaat opiskelijat..heh. siel oli aivan ihania kojuja mihin mennaan viel uudestaan tinkimaan ja ostetaan sielt kaikkee ihania tavaroita.. ostettiin jo nyt mutta ei uskaltanu viel ihan hirveesti ettei oo ekan viikon jalkeen jo rinkka ihan tukossa. tosin jotkut osti jo nyt ihan hulluna..=)

Ma en oo viel yhtaa ruskee.. Anna on paljo ruskeempi. TORKEETA!! =) ollaan me altaalla vaha hengaltu ja ajateltiin viikonloppu ottaa ihan rauhallisesti et sit maanantaina mennaa virkeena FLASiin. voi etta tuntuu et kaikki laaketieteen ja hoitotyon sanat on niin hakusessa etta mitakohan siitakin tulee.. apua.. noh, kasilla viitotaan sitten ku ei sanoja loydy...

kuvia on siis tosi hankala tanne laittaa.. ollaan otettu paljon kuvii ja jossain vaiheessa yritetaan panostaa niiden laittamiseen tanne mut mulla ei ainakaa hermo riita naiden koneiden kanssa.. ku on tottunu omaan nopeeseen koneeseen..

mut hei ANNIKA, laita sun s-posti osote tanne koska ma en muista sita =) niin laitan sulle postia.
ja tosiaan noi toimii toooooosi hitaasti noi s-postit.. etta terve vaa! =)

-lartsa kuittaa-