nyt alkaa loppu olemaan jo niin lahella etta perhoset rupee pikkuhiljaa pyorimaan vatsassa... Nyt on  Coffee Baykin nahty, tama oli todella erilainen paikka kun mikaan muu meidan kohteista, aika hippipaikka tamakin kuten edelleninkin, mutta ehka jollain tavalla enemman mun mieleen (hipit ei keksiny niin paljoo kepposii..) kyla on todella pieni, eika taalla ollut kauppoja yhta pienta kylakauppaa lukuunottamatta, ravintoloita ei ollut, mutta ei ollut ainakaan valinnanvaikeutta sen suhteen, saimme nauttia herkullista "kotiruokaa" kaksi iltaa... Eilen meita vihdoin onnisti saan suhteen, ja saimme vahvistaa heikkoa rusketustamme edes yhden lomapaivan ajan!! illalla kavimme katsomassa aivan upean auringonlaskun vuoren huipulla...!

seuraava ja viimeinen kohde DURBAN, iso city rantoineen ja kauppakeskuskuksineen! eli viimeiset paniikkiostokset ja rusketukset sielta, sitten yhdeksi illaksi swazimaahan ja sit suomeen:)

rinkka tyhjenee tanaan kivasti kun jatamme vaatteita tanne majapaikkaan eteenpain lahjoitettavaksi paikallisen koulun lapsille! tulee tehtya vahan hyvantekevaisyytta ja mahtuu rinkkaan taas enemman tuliaisia... :)

-anna-